Culoarea părului este aliatul tău de încredere atunci când vrei să vorbești despre tine! Fie că alegi o nuanță cât mai aproape de cea naturală, fie că îndrăznești să faci o schimbare radicală, culoarea rămâne accesoriul care îți pune în valoare atât personalitatea, cât și frumusețea. Iar pentru o combinație fabuloasă, alegerea nuanței de păr trebuie să fie în ton cu tine și ceea ce simți.

Multitudine de nuanțe într-un nou ambalaj

Bucură-te de nuanța ta de păr preferată, acum și în noul ambalaj Loncolor Ultra. Un nou început pentru tine și vopseaua ta Loncolor. Pentru ca tu să te bucuri de o culoare superbă în fiecare zi! ;)

Iar pentru că orice nou început este însoțit de surprize frumoase, Loncolor te răsfață cu promoţia Loncolor Ultra – Cel nou e cadou. Cumperi nuanța ta preferată și în același pachet, te bucuri de aceeași nuanță cadou.

De ce să folosești Locolor Ultra:

• acoperă perfect firele albe
• vopseaua este ușor de aplicat
• îi oferă părului strălucirea de care are nevoie
• culoarea rezistă la multe spălări
• poți alege dintr-o multitudine de nuanțe

Gasești pachetul Loncolor Ultra “Cel nou e cadou” în toate magazinele din țară, pentru ca tu să beneficiezi de ofertă oriunde ai fi. Profită de promoție și împărtășește cu noi experiența colorării părului cu vopseaua Loncolor Ultra! ;)

Leave a Reply

Pregătirea colorării părului

Ne-am ales nuanța, cum procedăm mai departe? Cănd ne vopsim singure acasă este bine să ne pregătim un mic kit de colorare: un pieptăn de plastic, o pensulă pentru aplicarea vopselei, un bol de plastic/ceramică pentru amestecarea cremei colorante cu oxidantul, mănuși de unică folosință (de obicei le găsim in cutie), pelerină pentru protecția hainelor […]

Mai multe detalii

Cum ne alegem nuanța de vopsea pentru păr?

Vopsirea părului acasă poate deveni o acțiune plăcută și cu rezultate uimitoare dacă respectăm căteva etape obligatorii. Alegerea nuanței este o parte foarte importantă din procesul de colorare a părului. Armonia dintre culoarea părului, a tenului și a ochilor poate fi cheia succesului, motiv pentru care experții coloriști ne recomandă să optăm pentru o culoare […]

Mai multe detalii