Colorarea părului: intensificare culoare naturală sau schimbare totală?

Atunci când vine vorba de schimbarea culorii părului, primul impuls este să ne uităm în reviste sau la vedetele preferate și să ne visăm cu nuanța de păr pe care au ales-o ele. Ne imaginăm cum ne vom schimba și stilul vestimentar sau machiajul pentru a fi cât mai aproape de cele pe care le admirăm. Însă, capcana în care putem să picăm este ca acele alegeri să nu ni se potrivească la fel de bine. De aceea, înainte de a face o schimbare, fie ea cât de mică, este de preferat să vorbim cu un specialist.

Vopsirea cu două nuanțe mai închis sau mai deschis decât culoarea naturală a părului este recomandarea pe care o auzi de cele mai multe ori de la stiliști. Dar ce se întâmplă atunci când chiar îți dorești o schimbare radicală, care să îți exprime personalitatea, dar să se și potrivească aspectului fizic (culoarea tenului, nuanța ochilor sau a buzelor)? Tot specialistul este cel care te poate sfătui cel mai bine și cu ajutorul lui vei putea alege o culoare care să exprime felul tău de a fi, să se potivească stilului vestimentar și feței.

Ceea ce ai nevoie este să simți că ai făcut acea schimbare de care aveai nevoie și că ai culoarea de păr care ți se potrivește. Iar pentru asta, atunci când decizi să îți vopsești părul, trebuie să te gândești dacă vrei să intensifici culoarea ta naturală sau vrei să faci o schimbare totală de culoare.

Avantajele intensificării culorii naturale

• Nu trebuie să apelezi la decolorare.
• Poți folosi nuanțatoare, nu neapărat vopsea permanentă.
• Redai strălucirea părului.
• Îți păstrezi culoarea naturală, dar ai parte și de o schimbare.
• Nu îți trebuie timp să te obișnuiești cu noua culoare.

Avantajele schimbării totale

• Te bucuri de o nouă culoare.
• Exprimi o nouă latură a pesonalității tale.
• Capeți mai multă încredere în tine.
• Poți face mai multe alegeri vestimentare.
• Poți face mai multe combinații de machiaj.
• Redai energia și vitalitatea părului tău.

In funcție de ceea ce este mai important pentru tine în acest moment, din avantajele enumerate mai sus, acum îți este mult mai ușor să mergi să vorbești cu un specialist, fiindcă știi deja ce îți dorești.

Succes! :)

Leave a Reply

Pregătirea colorării părului

Ne-am ales nuanța, cum procedăm mai departe? Cănd ne vopsim singure acasă este bine să ne pregătim un mic kit de colorare: un pieptăn de plastic, o pensulă pentru aplicarea vopselei, un bol de plastic/ceramică pentru amestecarea cremei colorante cu oxidantul, mănuși de unică folosință (de obicei le găsim in cutie), pelerină pentru protecția hainelor […]

Mai multe detalii

Cum ne alegem nuanța de vopsea pentru păr?

Vopsirea părului acasă poate deveni o acțiune plăcută și cu rezultate uimitoare dacă respectăm căteva etape obligatorii. Alegerea nuanței este o parte foarte importantă din procesul de colorare a părului. Armonia dintre culoarea părului, a tenului și a ochilor poate fi cheia succesului, motiv pentru care experții coloriști ne recomandă să optăm pentru o culoare […]

Mai multe detalii