Îndrăznește! Vara asta experimentează părul roșcat

Rihanna, Nicole Kidman sau Adela Popescu sunt doar câteva dintre roșcatele care au făcut furori peste tot în lume nu numai cu culoarea părului lor, dar și cu personalitatea lor unică. Roșu aprins, potrivit unui stil excentric ca al Rihannei, un roșu romantic și elegant pentru una dintre cele mai stilate actrițe de la Hollywood și un roșu plin de viață pentru o vedetă autohtonă atât de îndrăgită. Cu zeci de nuanțe din care poți alege, roșul poate fi și culoarea perfectă pentru tine, dacă încă simți nevoia unei schimbări pentru această vară.

Așa că, dacă ai nevoie de un plus de energie, vitalitate și de un motiv serios pentru care să zâmbești în fiecare dimineața, pregătește-te pentru o schimbare îndrăzneață și alege roșul care se potrivește felului tău de a fi. Mai senzual sau mai potolit, mai arămiu sau mai violet în funcție de personalitatea ta, ai o multitudine de nuanțe din care poți alege.

Optează pentru o nuanță aprinsă ca focul dacă vrei să atragi cât mai multe priviri sau pentru o nuanță purpurie pentru un plus de senzualitate. Nebunatic și elegant deopotrivă, îndrăzneț și rafinat, curajos și firesc roșul este culoarea care îmbracă perfect orice personalitate feminină. Trebuie doar să o descoperi pe cea care ți se potrivește. În plus, părul roșu este cea mai discutată tendință a acestui an, așa că poți fi sigură că vei fi la modă dacă faci această alegere.

Și pentru că puțin ajutor este oricând bine-venit, dacă ești în pană de inspirație, te invităm să încerci una din noile nuanțe de roșu Loncolor Ultra, de la roșu intens și roșu coral până la roșu grenadine.
nuante-noi-loncolor-ultra

Nu uita, vara aceasta aparține femeilor îndrăznețe, care nu se tem să experimenteze cu look-ul lor!

Leave a Reply

Pregătirea colorării părului

Ne-am ales nuanța, cum procedăm mai departe? Cănd ne vopsim singure acasă este bine să ne pregătim un mic kit de colorare: un pieptăn de plastic, o pensulă pentru aplicarea vopselei, un bol de plastic/ceramică pentru amestecarea cremei colorante cu oxidantul, mănuși de unică folosință (de obicei le găsim in cutie), pelerină pentru protecția hainelor […]

Mai multe detalii

Cum ne alegem nuanța de vopsea pentru păr?

Vopsirea părului acasă poate deveni o acțiune plăcută și cu rezultate uimitoare dacă respectăm căteva etape obligatorii. Alegerea nuanței este o parte foarte importantă din procesul de colorare a părului. Armonia dintre culoarea părului, a tenului și a ochilor poate fi cheia succesului, motiv pentru care experții coloriști ne recomandă să optăm pentru o culoare […]

Mai multe detalii