Noutăți de vară de la Loncolor

Vara asta, Loncolor te răsfață cu noi nuanțe din gama Loncolor Ultra. Pregătite special pentru tine și părul tău, fiecare dintre cele șase nuanțe te va face să te îndrăgostești de ea. Îți vor oferi un look la care ai visat și pe care acum îl poți avea.

Noile nuanțe din gama Loncolor Ultra te provoacă să le încerci. De la arămiu intens și până la violet, toate cele 6 nuanțe sunt perfecte pentru a-ți pune în valoare atât frumusețea exterioară, cât și cea interioară. Nuanțe moderne, senzuale, extravagante, ce aduc un plus de strălucire în viața ta.

Iar fiindcă noi știm că fiecare femeie este specială și are nevoie de o nuanță potrivită personalității și aspectului fizic, am creat nuanțe pentru fiecare dintre voi. Iată noile nuanțe și câteva detalii despre ele, pentru a te ajuta să o alegi pe a ta:

Violet intens
Specială pentru o personalitate puternică și explozivă, noua nuanță se potrivește perfect femeilor care își doresc mai mult de la o culoare de păr. O poți purta în orice situație, fiind aliatul perfect atunci când ai nevoie de un plus de culoare.

Nuanța va ieși foarte bine pe părul blond închis până la castaniu deschis. Dacă ai o nuanță a părului mai închisă, decolorează părul înainte de a aplica vopseaua.

Arămiu intens
Te va face să te simți încrezătoare în forțele tale și îți va reda bucuria fiecărei zile. Este o culoare plină de feminitate, perfectă pentru persoanele care vor să exprime acest lucru și prin culoarea părului, nu doar prin personalitate.

Recomandarea noastră este să te decolorezi înainte de a aplica vopseaua pe păr, pentru a obține o culoare intensă, frumoasă de la rădăcină până la vârfuri.

Ciocolată amăruie
Dacă te numeri printre persoanele care adora ciocolata, atunci această nuanță te va ispiti până vei ajunge să o încerci. Asemeni ciocolatei, nuanța este irezistibilă, atrăgând orice priviri.

Perfectă pentru femeile care au culoareă naturală între blond și castaniu închis. Orice ton mai închis, va necesita decolorarea părului înainte de a aplica nuanța.

Roșu coral
O culoare dinamică și extravagantă, pentru femeile puternice, cu personalitate. Încearcă nuanța și te vei bucura de un look activ, plin de viață, care te va face remarcată. Iar dacă vrei să oferi și mai multă strălucire aspectului tău, combină culoarea cu vestimentații trendy.

Dacă nuanța naturală a părului tău este între blond și castaniu, atunci nu te decolora înainte de aplica vopseaua.

Roșu grenadine
Modern și senzual, roșu grenadine este alegerea potrivită dacă vrei să încerci mai mult decât o culoare de păr. Îi vei cuceri pe cei din jur și te vei simți tu în fiecare zi. Combină culoarea și cu o atitudine zâmbitoare, caldă și atunci vei avea aliatul perfect pentru a te face remarcată.

O poți încerca fără a te decolora numai dacă ai culoarea naturală a părului de la blond la castaniu.

Roșu intens
Intens, îndrăzneț, elegant sunt doar câteva dintre caracteristicile acestei nuanțe. Odată încercată, vei ajunge să o folosești la fiecare vopsire și nu vei mai vrea să renunți la ea.

Aplică vopseaua fără decolorare pe un păr natural de la blond la castaniu.

Încearcă oricare dintre nuanțe, înscrie codul de pe ambalaj prin sms la 1702 până pe 30 septembrie și poți participa la campania “Bani gheață în nuanțe fierbinți”. Mai multe detalii aici: http://goo.gl/I3KRZ6.

Comments (1):

Leave a Reply

Pregătirea colorării părului

Ne-am ales nuanța, cum procedăm mai departe? Cănd ne vopsim singure acasă este bine să ne pregătim un mic kit de colorare: un pieptăn de plastic, o pensulă pentru aplicarea vopselei, un bol de plastic/ceramică pentru amestecarea cremei colorante cu oxidantul, mănuși de unică folosință (de obicei le găsim in cutie), pelerină pentru protecția hainelor […]

Mai multe detalii

Cum ne alegem nuanța de vopsea pentru păr?

Vopsirea părului acasă poate deveni o acțiune plăcută și cu rezultate uimitoare dacă respectăm căteva etape obligatorii. Alegerea nuanței este o parte foarte importantă din procesul de colorare a părului. Armonia dintre culoarea părului, a tenului și a ochilor poate fi cheia succesului, motiv pentru care experții coloriști ne recomandă să optăm pentru o culoare […]

Mai multe detalii