Nuanțe de roșcat în tendințe

Venirea primăverii te duce cu gândul la noi începuturi, prospețime, optimism și culori fel de fel. Odată cu schimbarea anotimpului, e timpul și pentru tine să te bucuri de un nou început. Fresh, șic, îndrăzneț, care să îți exprime personalitatea și să îți dea un plus de energie, zâmbet, culoare, atitudine. Iar cel mai ușor este să începi cu părul tău. O nouă culoare îți va oferi o nouă perspectivă, o nouă abordare a personalității tale și te va ajuta să faci față oricărei situații.

În ajutorul tău vin tendințele în materie de culoare de anul acesta. Uită de părul tern și încearcă nuanțele de roșcat, care în primăvara asta sunt din nou câștigătoare. De la violet intens, roșu coral, arămiu intens, roșu grenadine și până la roșu intens, varietatea nuanțelor de roșcat îți spune că acum este momentul reinventării. Recomandarea noastră este să îndrăznești să le încerci și să vezi care se potrivește cel mai bine personalității tale, dar și trăsăturilor fizice.

Astăzi ne-am gandit să îți venim în ajutor cu câteva sfaturi despre nuanța de roșcat potrivită pentru tine, ținând cont de ten, culoarea ochilor, dar și de felul tău de a fi.

Arămiu intens

Dacă ai un ten deschis, ochi verzi sau albaștri și ai nevoie de o notă distinctă, atunci arămiul intens este alegerea potrivită pentru tine. Romantic, dar și curajos, încrezător, arămiul îți va oferi schimbarea cromatică de care părul tău are nevoie. Șic, fresh și îndrăzneață, nuanța de arămiu intens va da frâu liber imaginației tale, oferindu-ți posibilitatea de a alege să fii așa cum simți, indiferent de situație.

Combină culoarea cu o atitudine îndrăzneață și ținute pastelate și cu siguranță vei intoarce privirile celor din jur.

Roșu intens

Îndrăzneață, curajoasă și cu poftă de viață? Atunci nuanța de roșu intens pare alegerea potrivită pentru tine. Dacă ai tenul deshis, ochi căprui și luminoși, atunci trebuie să încerci această nuanță! Îți va reda bucuria fiecărei zile și te va ajuta să te reinventezi.

Fie că mergi la o plimbare în parc sau la aniversarea celei mai bune prietene, culoarea îți va pune în valoare personalitatea, oferindu-ți mai multă încredere în tine.

Violet intens

Sau nuanța dramatică din paleta de roșcat! Modernă, spectaculoasă și un pic excentrică, nuanța de violet intens este alegerea femeii cu o personalitate explozivă. Combinată cu o tunsoare îndrăzneață și ținute șic, violetul intens oferă o notă distinctă atitudinii și personalității tale în fiecare zi.

Leave a Reply

Pregătirea colorării părului

Ne-am ales nuanța, cum procedăm mai departe? Cănd ne vopsim singure acasă este bine să ne pregătim un mic kit de colorare: un pieptăn de plastic, o pensulă pentru aplicarea vopselei, un bol de plastic/ceramică pentru amestecarea cremei colorante cu oxidantul, mănuși de unică folosință (de obicei le găsim in cutie), pelerină pentru protecția hainelor […]

Mai multe detalii

Cum ne alegem nuanța de vopsea pentru păr?

Vopsirea părului acasă poate deveni o acțiune plăcută și cu rezultate uimitoare dacă respectăm căteva etape obligatorii. Alegerea nuanței este o parte foarte importantă din procesul de colorare a părului. Armonia dintre culoarea părului, a tenului și a ochilor poate fi cheia succesului, motiv pentru care experții coloriști ne recomandă să optăm pentru o culoare […]

Mai multe detalii