Trucuri pentru un păr plin de culoare

Soarele, mineralele din apa de la robinet, înotul în apa mării sau în piscină, umiditatea, căldura degajată de aparatele electrice de styling, toate au impact asupra menținerii culorii strălucitoare a părului vopsit.

Pentru a ne bucura cât mai mult de culoarea dorită ar trebui să respectăm câteva reguli:

1. Întotdeauna procesul de vopsire trebuie să se încheie cu etapa de îngrijire a părului, MASCA, evident după indepartarea totala a vopselei de pe păr. Aplicați masca pe părul umed și lăsați-o să acționeze între 4 și 5 min. LONCOLOR a inclus produse de îngrijire în majoritatea seturilor de colorare: mască pentru păr vopsit în LONCOLOR ULTRA, balsam cu ulei de argan în LONCOLOR EnVOGUE, mască cu ulei de măsline în LONCOLOR NATURA, mască cu ulei de argan în LONCOLOR Expert OIL FUSION și masca cu ulei de jojoba în LONCOLOR Eexpert AOE-TechTM.
2. Încercati să nu vă spălați părul în primele 48 de ore după vopsire, exceptând firește, îdepartarea vopselei de pe păr.
3. Evitați apa fierbinte! Clătiți părul la final cu un jet de apa rece. Apa fierbinte accelerează procesul de pierdere a culorii.
4. Lăsați părul să se usuce natural. Caldura provocată de uscator, placă, ondulator sau bigudiuri electrice degradeaza culoarea părului vopsit.
5. Protejați-vă părul de intemperiile naturale: soare, ploaie, ninsoare, ceață. Expunerea la soare sau la umiditate slăbesc puterea culorii.
6. Nu intrați prea des in apa mării sau in piscină. Sarea și clorul sunt alți factori care reduc intensitatea culorii.

Leave a Reply

Pregătirea colorării părului

Ne-am ales nuanța, cum procedăm mai departe? Cănd ne vopsim singure acasă este bine să ne pregătim un mic kit de colorare: un pieptăn de plastic, o pensulă pentru aplicarea vopselei, un bol de plastic/ceramică pentru amestecarea cremei colorante cu oxidantul, mănuși de unică folosință (de obicei le găsim in cutie), pelerină pentru protecția hainelor […]

Mai multe detalii

Cum ne alegem nuanța de vopsea pentru păr?

Vopsirea părului acasă poate deveni o acțiune plăcută și cu rezultate uimitoare dacă respectăm căteva etape obligatorii. Alegerea nuanței este o parte foarte importantă din procesul de colorare a părului. Armonia dintre culoarea părului, a tenului și a ochilor poate fi cheia succesului, motiv pentru care experții coloriști ne recomandă să optăm pentru o culoare […]

Mai multe detalii