Un gând de vacanță în nuanțe LONCOLOR

Iată că se apropie iarna, în hainele de Sărbătoare, cu străluciri de cristal.
În întâmpinarea ei și spre bucuria ta, am pregătit sute de surprize, împachetate în zeci de nuanțe pline de viață și cu gând de … vacanță!

Te invităm astfel să te răsfeți cu produsele Loncolor aflate acum în Campania Sărbători în 4 zări și’n zeci de culori, pentru a te bucura de șansa câștigării celor 800 de premii-instant puse’n joc sau chiar de una dintre cele 4 vacanțe alături de o persoana dragă ție.

Tot ce trebuie să faci, este să cumperi în perioada 1 Noiembrie – 31 Decembrie 2015 orice produs din gamele Loncolor Natura, Ultra, Trendy, EnVogue și să ne comunici prin SMS la 1728 codul unic aflat in interiorul booklet-ului atasat produsului achizitionat sau să te înscrii cu aceste date, direct pe pagina noastra Facebook.
Astfel, poți câștiga unul dintre cele 800 de premii instant în valoare de 50 de lei fiecare și poti intra la sfârșitul Campaniei în cursa pentru câștigarea uneia dintre cele 4 vacanțe în 2 la Londra, Paris, Barcelona sau Viena.

Îți dorim mult succes și te asteptăm alături de noi, cu bagajele pregătite!

Leave a Reply

Pregătirea colorării părului

Ne-am ales nuanța, cum procedăm mai departe? Cănd ne vopsim singure acasă este bine să ne pregătim un mic kit de colorare: un pieptăn de plastic, o pensulă pentru aplicarea vopselei, un bol de plastic/ceramică pentru amestecarea cremei colorante cu oxidantul, mănuși de unică folosință (de obicei le găsim in cutie), pelerină pentru protecția hainelor […]

Mai multe detalii

Cum ne alegem nuanța de vopsea pentru păr?

Vopsirea părului acasă poate deveni o acțiune plăcută și cu rezultate uimitoare dacă respectăm căteva etape obligatorii. Alegerea nuanței este o parte foarte importantă din procesul de colorare a părului. Armonia dintre culoarea părului, a tenului și a ochilor poate fi cheia succesului, motiv pentru care experții coloriști ne recomandă să optăm pentru o culoare […]

Mai multe detalii